HØREAPPARATER FRA SIGNIA

Hos Høremobilen tilbyder jeg et bredt udvalg af Signias bedste produkter.


Med komplette løsninger fra Signia, som flere typer tilbehør, gør at du kan vælge dem, som passer bedst ind i din hverdag. Omend det er direkte streaming fra bluetooth enheder, eller naturlig lyd med den bedste taleforståelse.


Med Signia App’en har du også mulighed for at forbinde dine høreapparater til din smartphone. Det giver dig mulighed for diskret at styre lyden, se batteristatus og meget mere. Med direkte streaming fra en iPhone eller iPad, kan du også koble dine høreapparater direkte til musikstreaming, telefonopkald, lydbøger og hvad ellers du har af lyd på din telefon.


De fleste høreapparats firmaer har udviklet deres egen app., således at vi kan tilbyde fjernsupport til dig.

Det kan være små justeringer, spørgsmål eller hjælp til vedligehold.

Som en ekstra tryghed har du nu hjælpen lige ved hånden via appen.


Du kan altid kontakte os hvis du har spørgsmål. Hvis du vil passe på din hørelse under aktiviteter med høj lyd, tilbyder Signia også høreværn af forskellige arter. Lige fra sovepropper til musikerhøreværn, læs mere på siden høreværn.GODE HØREAPPARATER GIVER BEDRE SOCIALT LIVHvis du har nedsat hørelse har det sin påvirkning på dit liv. Kan man ikke følge med i samtaler, begynder man måske at koble ud fra, når mange mennesker snakker, eller måske holder man sig helt væk fra sociale arrangementer.


Det kan have sin egen form for påvirkning på din livskvalitet, men også for dine pårørende. Heldigvis kan man med høreapparater genvinde noget af sin hørelse.


Det kan forbedre livskvaliteten enormt, og med høreapparater fra Signia er du garanteret et godt resultat. De mange års erfaring har givet en god forståelse for hvad det kræver at lave gode høreapparater. Blandingen af det store udvalg og de forskellige typer af tilbehør og smartphone opkobling, er du garanteret et godt resultat med et høreapparat fra Signia.KONTAKTHvis du har spørgsmål til de forskellige høreapparater fra Signia, eller til den service jeg tilbyder med Høremobilen, så er du velkommen til at kontakte mig på tlf.: 2858 1161.